2015. tavasz - nyár

Google+


Tupperware Mikroszálas Törlőkendők

mikroszalasok.jpg

A Tupperware kialakított egy magas színvonalú, élénk színekben pompázó mikroszálas törlőkendő családot. 3 termékcsoport van: a szürke színű kendők a konyhai, a kék színű kendők a lakás és a barna színű kendők az autó tisztítására használhatók.
Mi az a Mikroszál ?
Az ember által előállított legpuhább, de mégis rendkívül tartós anyag. Az 1980-as évek végén fejlesztették ki. A mikrószál terminológiája ultra könnyű, ami hétköznapi értelemben azt jelenti, hogy kétszer finomabb, mint a selyem, háromszor finomabb, mint a pamut, nyolcszor finomabb, mint a gyapjú és százszor finomabb, mint az emberi haj.
Ezen összetételnek köszönhetően a mikrószálak magukba zárják a port, a piszkot, a nedvességet és az allergizáló anyagokat és még a baktériumok 99 %-t is. Ezen szintetikus törlőkendők összetétele 80 % Polyester ami tökéletes súroláshoz és tisztításhoz, és 20% Polyamid ami pedig a tökéletes felszívódást és gyors száradást segíti elő.
Lágy tapintású, antiallergén, így gyengéd ápolást nyújt bútorainak tükreinek, ablakainak, üvegeinek, kristályainak, porcelánjainak, Tupperware termékeknek, fém, króm, ezüst és rozsdamentes acél és fa tárgyainak és konyhai eszközeinek. Mivel a törlőkendők hihetetlen finom anyagból készültek, így nem hagynak semmilyen karcolást vagy sérülést a felületeken.

A Tupperware Törlőkendők különböző felületeken használhatóak ezért mindegyik más és más színnel, szövéssel illetve mérettel rendelkezik. A hatékony használat érdekében mindegyik törlőkendő az adott felülethez szükséges szövéssel és gyártási eljárással készült.
A különböző színek mellett, a kendők sarkában található hímzett piktogramok is segítik a helyes használatot. A kendőket lehet szárazon, illetve nedvesen, kevés tisztítószerrel is használni, de a mikroszálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak. Függetlenül attól, hogy a kendőket nedvesen vagy szárazon használjuk, hajtsuk őket négybe, így nagyobb hatékonyságot érhetünk el, mert nő az elektrosztatikusságuk (takarító és nagyobb méretű kendőkre érvényes!).

A Tupperware Törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet, de mosógépben max. 40 C fokon moshatóak. A kendőket erős, maró vagy fehérítő hatású tisztítószerekkel tilos használni (domestos, clorox, hypo, stb). Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikroszálak, így a továbbiakban nem használható.Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg, forró radiátorra, konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nem szabad betenni, mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot. Öblítőt, vízlágyítót semmi esetben se használjunk!

 Mikroszálas Törlőszivacs tálakhoz, tányérokhoz

MSZ törlőszivacs.jpg

Méret: 15 x 10 cm.
Mosogatáshoz, törléshez ajánljuk, mert pu
ha anyagának köszönhetően nem karcolja meg az edényeket, így a teflonbevonatú edényeket se.
Magas minőségű kétoldalú szivacs, mely megkönnyíti a mosogatást. A szivacs nem szakad és nem „morzsolódik”, a különleges mikroszálak pedig zsírtaszító hatással bírnak. Alapvetően mosogatáshoz fejlesztették ki, de használható még például akvárium tisztítása, autó lemosása.
Használata: edények mosogatásához, mint bármely másik szivacsot, de a mosogatószerből elég fele annyi mennyiség. Használat után öblítsük ki belőle a mosogatószert és hagyjuk megszáradni.

Mikroszálas Portörlőkendő

MSZ portörlő.jpg

Méret: 35 x 30 cm.
Hosszú és sűrű szövésű vékony szálai biztosítják a kendő elektrosztatikus hatását. A hosszabb szálú oldal kitűnően alkalmas a por letörlésére, míg a rövidebb szálú oldal polírozásra, fényesítésre alkalmas. Használhatjuk a személyautó belsejének takarításához is, de nyugodtan letörölgethetjük vele a TV képernyőjét, mobiltelefont, a számítógép monitort vagy billentyűzetet is.
Használata: A portörlésnél a kendőt hajtsuk 4-be, mert azzal hogy a kendő oldalai egymáshoz érnek, megnöveljük az elektrosztatikusságot. A hatékony munka érdekében lassan töröljünk vele!

Mikroszálas Szemüvegtörlő kendő

 MSZ szemüvegtörlő.jpg

Méret: 20 x 15 cm.
Szarvasbőr hatású selymes szövet. Nem karcol, nem szöszöl, könnyedén eltávolítja a kényes felületekről a foltokat: szemüveg, napszemüveg, DVD, fényképezőgép-, kamera lencse, kijelzők, stb. Tisztítja és polírozza az ezüstöt és a bútorokat.
Tisztítás: Lehetőség szerint folyékony tisztítószert használjunk, mert a mosópor csökkentheti a mikroszálak hatékonyságát. Géppel is mosható max. 40 fokon, de a szárítógép, öblítő használatát mellőzzük!

Mikroszálas Törlőkendő Tálak és Tányérokhoz 

MSZ tálakhoz.jpg

Méret: 63 x 40 cm.
Puha, bársonyos szövése maximális nedvszívó képességet biztosít, amely kiválóan alkalmas Tupperware edények, tálak illetve tányérok, kerámia tálak tisztítására és mosogatás utáni törlésére. Nagy méretének köszönhetően sokkal hosszabban lehet használni, mint egy hagyományos törlőkendőt, így időt és energiát takarít meg, nem beszélve a felületek csepp- és szöszmentességéről.

Mikroszálas Törlőkendő Üveg felületekhez

MSZ üveg.jpg

Méret: 40 x 40 cm.
Rövid és sűrű szövésű, ha felülről rá nézünk olyan, mint egy mikró„gofri” felülete. A szövésnek és a csomózásnak (mélyedéseknek) köszönhetően kiválóan alkalmas ablakok mosására, üveg és tükör felületek tisztítására, sima vízzel! Magas nedvszívó képessége gyors száradást és csík- és maszatmentes felületet eredményez. Ezen törlőkendő megvédi ablakai, üveg képei, bútorai és tükrei felületét.

Mikroszálas Séf Törlőkendő

MSZ Séf Törlőkendő.jpg

Méret: 67,5 x 46 cm.
Törölgetésre kifejlesztett törlőkendő. Könnyű és vékony anyagának köszönhetően, mindig a kezében lehet a konyhai munkálatok során. Oldalán kis akasztófül található. Ezt a kendőt elsősorban a főzés során történő folyamatos használatra és törölgetésre fejlesztették ki.
Használata: Bárki használhatja otthon, vagy akár étteremben mesterszakácsok. Mindig kéznél van főzés közben, hogy megtörölhessük a kezünket. Gyors törölgetésre az előkészítés után. Folyadékcseppek felitatására. Poharak cseppmentes eltörlésére. Óriási nedvszívó képességének köszönhetően hatékonyan eltörölhetőek vele a poharak, tányérok, tálak.
Tisztítása: Ne használjuk forró edények megfogására, edényfogó kesztyűként! Első használat előtt kézzel mossuk ki a Törlőkendőt, majd használat után az első 3 mosásnál ajánlott önállóan mosni, hogy elkerüljük a színeződést. Mosógépben max. 40 fokon mosható. Legjobb, ha külön mosózsákban mossuk, így elkerülhető, hogy egyéb szöszök ráragadjanak. Soha ne használjunk öblítőt, mert a mikroszálak elveszítik elektrosztatikusságukat. Ne szárítsuk szárítógépben! Ne szárítsuk meleg radiátoron! Ne használjunk fehérítőt! Ne vasaljuk ki! 2 év garancia van rá, amennyiben gyártási hibás. Pl. a varrásnál foszlik az anyag.

Mikroszálas Univerzális Törlőkendő

MSZ univerzális.jpg

Méret 30x 30 cm.
Bármilyen makacs szennyeződéssel elbánik, egyszerű vele a lakás bármely pontjának takarítása. A törlőkendő egyik oldala puha mikroszálas, a másik oldalán a mikroszálak között víztaszító, ugyanakkor durva szövésű csíkok vannak, melyekkel az erősebb szennyeződéseket dörzsölhetjük. A Kendő sarkában található egy akasztó, így könnyen szárítható és tárolható. A Kendő sarkában lévő kis piktogramm jelzi, milyen munkákat végezhetünk a Törlőkendővel. A Kis mosdókagyló jel azt jelenti, hogy nem élelmiszerekkel érintkező felületekhez fejlesztették ki.
Használata: szárazon használva hajtsuk négybe a kendőt, így növelve az elektrosztatikusságát. Nedvesen csak tisztavízzel használjuk bármilyen felület letörlésére. A Törlőkendővel takaríthatjuk a fürdőszobát, a konyhát, és az otthonunk egyéb helységeit is. Könnyedén eltávolíthatjuk vele a vízkövet vagy a szappanmaradványokat. Ideális a csempe, a mosdókagyló, a mosogató, a fürdőkád tisztántartására. Nem alkalmas forró edények megfogására, ne használjuk, mint edényfogó kesztyű.
Tisztítás: Ha a kendő nagyon bekoszolódna, langyos szappanos vízben vagy 40 fokon mosógépben kimoshatjuk, de öblítőt ne használjunk!

TW Mikroszálas Felmosókendő

MSZ felmosókendő.jpg

Méret: 60 x 50 cm.
Kordbársony szövésű. Egyedülálló enyhén gumírozott anyagból készült, melynek köszönhetően egyszerű vele a felmosás. A súlyának nyolcszorosát képes felszívni nedvességben. Alkalmas bármilyen típusú padló feltörlésére, legyen az parketta (szárazon), vagy járólap (nedvesen), de befejezhetjük vele ablakok vagy tükrök takarítását, szárazra törlését is. Járólap esetében 3 különböző módszer közül választhatunk:

  • Csak hideg vagy meleg vízzel töröljük fel a padlót.
  • Víz ecettel (3 teáskanál/liter) vagy/és citrom- vagy levendulaolaj (1 csepp/liter).
  • Víz egy nagyon kevés tisztítószerrel (max. 10%-a a normál esetben használtnak).

A törlőkendőnek köszönhetően a padlót elég csupán egyszer feltörölni, és ha nem használtunk tisztítószert nem is kell kiöblíteni utána. A padló pillanatok alatt csíkmentesen megszárad! Parkettán csak szárazon használjuk, így is minden port tökéletesen feltöröl!

Nagy Mancs

MSZ Nagy Mancs.jpg

Méret: 25 x 18 cm
Használat: Nedvesen és szárazon is használható. Nagy Mancsot kezünkre húzva  gyorsan és könnyedén tudjuk csupán  kevés víz (egy autóra 10-15 liter elegendő) segítségével lemosni és cseppmentesre törölni az autónkat. De természetesen használhatjuk a háztartásban is szárazon pl. portörlésre.
Tisztítás: egy kis mosószappannal bedörzsölni nedvesen majd vízben kinyomkodni és már tiszta is (mosásnál tilos az öblítő használata, mert tönkreteszi a mikrószálakat).

Mikroszálas Törlőkendő Rozsdamentes fém felületekhez

MSZ fém edényekhez.jpg

Méret: 25 x 25 cm.
Különleges szövésű, ami kifejezetten rozsdamentes illetve fém felületek tisztán tartására lett kifejlesztve. A tökéletes csillogás és polírozás érdekébe a kendő rövid, feszes, szövése, mintázatának kialakítása nem annyira „éles, illetve elválló” mint a többi kendőnél. Ezen törlőkendő száraz fém és rozsdamentes acél felületek fényesítésére ajánlott, ezért alacsonyabb a nedvszívó képessége a többihez képest. Méretében és szövésében kiválóan alkalmas a Tupperware Mesterszakács edények és evőeszközök és kések fényesítésére illetve egyéb fém eszközök és tárgyak csillogóvá varázsolására.

Mikroszálas Szépség Kendő

MSZ szépség.jpg

Rendkívül finom mikroszálból készült, nem irritálja a bőrt. A Szépség Kendő kis méretű és könnyű így ideálisan elfér egy női táskában, utazásnál neszeszerben vagy smink táskában. A kendő akasztó fülecskével van ellátva, így könnyű tárolni és szárítani.
Használat:
az arc szárazra törléséhez vagy nedvesen: a smink könnyedén eltávolítható az arcról mindenféle adalékanyag használata nélkül, kellemes arcradír kemikáliák nélkül. Mérete miatt szállításra és tárolásra a Közepes Uzsidoboz a legideálisabb.

Mikroszálas Kis Törülköző

Méret: 88 x 40 cm.
A kiváló nedvszívóképeséggel rendelkező  mikroszálaknak köszönhetően a törülkőző könnyű és vékony így kis helyet foglal el a táskában, utazáskor a böröndben.

Használata: nem csak sportoláshoz, wellneshez, hanem utazáshoz tengerpartra és otthoni használatra is ajánljuk.

Tiszta Mancs

tiszta mancs.jpg

Több helyen is tudjuk használni a háztartásunkban. Például a konyhában; zsíros, vizes és piszkos kezünk megtörlésére (konyharuha helyett). Lehet használni a fürdőszobában mosdókesztyű helyett (gyermekek is imádják), takarításnál stb.
Tisztítás: Nagyon könnyen tisztítható elég egy kis mosószappannal bedörzsölni nedvesen majd vízben kinyomkodni és már tiszta is (mosásnál tilos az öblítő használata, mert tönkreteszi a mikrószálakat).

Név:
E-Mail cím:
Komment:


Név: Dátum: 2016-08-02 11:07:17
Kedves Edit!
Mennyiért lehet Öntől "Mikroszálas törlőkendő üvegfelületekhez" törlőkendőt rendelni? És mi a módja ennek? Viszonylag sürgős lenne, péntekig szeretném.

Név: Dátum: 2015-10-12 22:35:15
Ezeket a törlőkendőket esetleg együttesen /pl.:szettben /hol lehet megrendelni?Válaszukat előre is nagyon köszönöm.

Név: Dátum: 2014-05-14 13:43:23
Hol lehet ilyet rendelni, és mennyiért? köszönöm

vissza